skip to Main Content

Totaalconcepten

Event22 kiest bewust voor het uitwerken van totaalconcepten. In eigen beheer of in opdracht van klanten en locaties. Dankzij onze ruime ervaring op het gebied van strategie, concept en evenementen weten we als geen ander duurzame totaalconcepten te ontwikkelen die op lange termijn succesvol zijn.

Belangrijk uitgangspunt is dat er meerdere edities van een concept plaats kunnen vinden. Een langdurig rendement voor alle betrokken partijen is het doel.

Eventmanagement

Het organiseren en produceren van evenementen doen we in alle vormen en maten. Ons team van eventmanagers heeft ervaring op allerlei locaties door heel Nederland. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Event22 schakelt snel, denkt graag mee en je kunt altijd verzekerd zijn van creatieve input.

Een optimale beleving; evenementen om nooit te vergeten en waar je als bezoeker graag nog een keer naartoe gaat.

Creatie en communicatie

Event22 beschikt over een groot netwerk van designers, conceptontwikkelaars, developers en communicatiespecialisten. Event22 kan dus ook zorg dragen voor de ontwikkeling van websites/apps en overige communicatiemiddelen.

We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een concept gericht onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Daarom hebben wij een team van communicatiespecialisten en online marketeers klaar staan, met ruime ervaring in de evenementenbranche.

SpellenFestival

Het SpellenFestival is een uniek evenement voor liefhebbers van bord- en gezelschapsspellen, met een festival tintje. SpellenFestival is een kwalitatief hoogstaand evenement voor uitgevers en spellenmakers. Een laagdrempelig en toegankelijk evenement voor bezoekers. De perfecte manier om met je gezin of vriendengroep de nieuwste gezelschapsspellen te ontdekken tijdens een gezellig dagje uit.

Kenmerkend is de opzet in festival-stijl, er is tevens uitstekende horeca (in de vorm van een food-plein en diverse foodtrucks) aanwezig. Bekende en (nog) onbekende speluitgevers en merknamen zijn aanwezig om hun product onder de aandacht te brengen, bezoekers kunnen nieuwe spellen ontdekken aan een van de honderden speeltafels.

De eerste editie zal plaatsvinden op evenementenlocatie Hangaar 2, op voormalig militair vliegveld Valkenburg te Katwijk.

Bekijk meer informatie op de website van SpellenFestival.

Musicals in Hangaar

Ook in uitdagende tijden blijft Event22 op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Waar we ons normaal gesproken voornamelijk richten op landelijke evenementen vraagt een bijzondere tijd voor extra creativiteit en flexibiliteit.

Van 8 t/m 15 juli 2020 organiseerde Event22 de eindmusicals van verschillende basisscholen uit de regio Katwijk/Leiden op een centrale locatie: evenementenlocatie Hangaar2, op oud vliegveld Valkenburg te Katwijk. Speciaal voor de gelegenheid werd de Hangaar omgetoverd tot “Coronaproof” theater. Meer dan 400 leerlingen en meer dan 2000 bezoekers konden zo toch genieten van een feestelijke afsluiting van een bijzonder jaar.

Dutch Fan Camp

Vanaf 27 juni tot 5 juli is Fan Camp Albertville de eerste editie van het Dutch Fan Camp. Dit keer staat de Tour de France centraal. Lekker buiten de vakantie, met alleen maar Nederlandse sportfans.

We hebben een camping afgehuurd in de Franse Alpen die we ombouwen tot een Dutch Fan Camp. Alles staat in het teken van sporten en samen sport kijken. Vanaf de camping kun je elke dag verschillende fietsroutes starten, je kan elke dag mee met diverse outdoor activiteiten en een bezoek aan de Tour de France kan ook niet ontbreken. Wij hebben groepskoks mee die elke dag zorgen voor ontbijt, middageten en avondeten en tijdens de avond zenden wij de Touretappes en EK wedstrijden uit op groot scherm.

Contact

Heb je een idee voor een concept of een locatie die je graag zou willen vullen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via martin@event22.nl of 06-15871276.
Je kunt ons ook bereiken via onderstaand contactformulier.

    Back To Top